Clean Power Universal

Suntem pregătiți să răspundem cerințelor tale!

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a siteului www.cleanpoweruniversal.ro

Proprietarul siteului www.cleanpoweruniversal.ro este societatea Sc Mirela Sorinel SRL cu sediul in STR. SPRE GHIMPATI 89 - IAZU,DAMBOVITA,

Tel.: 0799018087

adresa e-mail: info@cleanpoweruniversal.ro

Prezentul document enumera termenii si conditiile de utilizare a site-ului

1. Acordul utilizatorului de utilizare a siteului www.cleanpoweruniversal.ro

Accesarea interfetei siteului si utilizarea serviciilor oferite de societatea Sc Mirela Sorinel SRL se supun Conditiilor si Termenilor de utilizare prezentati pe larg mai jos. Intrand pe siteul societatii Sc Mirela Sorinel SRL, dumneavoastra ca utilizator sunteti de acord cu Conditiile de utilizare prevazute de site si de legilsatia in vigoare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Conditiile de utilizare sau prevederile actuale sunteti rugati sa parasiti siteul. Dumneavoastra ca utilizator sunteti in cunostinta de cauza si sunteti de acord ca operatorul/administratorul siteului poate oricand aduce modificari sau imbunatatiri interfetei siteului si a serviciilor enumerate, fara a fi nevoie de o instiintare scrisa in prealabil. Accesarea linkurilor postate de siteurile partenere, sau utilizarea serviciilor acestora, nu cad in nici un fel sub jurisdictia societatii Sc Mirela Sorinel SRL, societatea noastra nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele daune generate de acestea.

Pentru utilizarea optima a siteului va rugam cititi cu atentie prezentele Conditii de utilizare.

2. Reglementari de copyright si proprietatea intelectuala a continutului afisat

Toate imaginile, datele postate, interfata grafica si elementele grafice sunt proprietatea societatii Sc Mirela Sorinel SRL si sunt protejate de legile de copyright in vigoare. In cazurile materialelor gazduite, preluate unde este mentionat proprietarul intelectual al acestora, nu cad sub jurisdictia siteului nostru. Logoul firmei si materialele comunicate pe site sunt proprietatea Sc Mirela Sorinel SRL, copierea sau reproducerea acestora este strict interzisa fara un acord prealabil in scris. Societatea Sc Mirela Sorinel SRL solicita respectarea legislatiei in vigoare in domeniul proprietatii intelectuale pe baza legilor actuale de copyright. In cazul in care se incalca aceste drepturi sau materialul expus pe site este folosit in moduri necorespunzatoare se ajunge la anunatarea organelor abilitate si la actionarea in instanta judecatoreasca a celor ce au incalcat drepturile de proprietate intelectuala.

3. Utilizarea siteului este posibila prin acceptarea Conditiilor de utilizare enumerate:

Materialele, imaginile gazduite pe site, pot fi descarcate sau copiate atat timp cat acestea sunt folosite in scopuri personale si necomerciale. Acestea sunt prezentate mai pe larg la sectiunea Continut a prezentelor Conditii de utilizare. Folosirea materialelor de tip publicitar sau promotional publicate pe site este strict interzisa fara acordul scris al societatii in prealabil.

Stirile, materialale ce servesc pe post de articole, sau materialele informative pot fi utilizate in scop editorial de ziarele cu acoperire generala, de posturi de televiziune sau de posturi de radio.

Cu exceptia cazurilor enumerate este strict interzisa copierea sau reproducerea in parte, sau integrala a continutului. Totodata este interzisa modificarea, distribuirea, refolosirea, autorizarea sau publicarea continutului preluat de pe site. Este strict interzisa publicarea de texte derivate din materialele gazduite pe site sau a acordarii licentelor de folosire fara un acord scris in prealabil. Vinderea sau folosirea materialelor in scop comercial este strict interzisa fara acordul scris al proprietarului de drept.

Siteul cleanpoweruniversal.ro nu tolereaza sub nici o forma:

– materiale ce contin informatii false sau copiate,

– mesajele de tip amenintator, cu caracter obscen, cu caracter abuziv sau vulgar,

– materiale ce instiga la infractiuni, pe baza legislatiei in vigoare,

– mesajele grafice, textele sau imaginile cu caracter pornografic, profanator, sau cu caracter senzational.

Societatea Sc Mirela Sorinel SRL este responsabila in mod direct pentru materialele postate pe siteul firmei. In cazul persoanelor care nu respecta actualele prevederi impuse de lege si de Conditiile de Utilizare prezente se va ajunge la actionarea in instanta a celor responsabili.

Ca utilizator al serviciilor si al siteului oferite de societatea Sc Mirela Sorinel SRL dumneavoastra va dati acordul sa furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal si informatiile personale in mod voluntar. Acestea trebuie sa fie date complete si corecte, asa cum se cere la sectiunea de Politica de confidentialitate.

In cazul in care dumneavoastra ca utilizator incalcati prevederile si obligatiile asumate, administratorul siteului isi rezerva dreptul sa suspendeze sau sa blocheze accesul la contul individual de utilizator. Blocarea accesului pe site poate fi blocata pe o perioada determinata sau nedeterminata, avand in vedere gravitatea daunelor cauzate. In toate aceste cazuri siteul nu este obligat sa emita o notificare prealabila. Politica de Confidentialitate a siteului prevede modurile de utilizare ale informatiilor cu caracter personal, iar administratorul siteului se obliga sa trateze si sa utilizeze aceste informatii doar in modurile enumerate in aceasta sectiune. Informatiile personale ale utilizatorilor vor fi folosite doar in scopurile declarate de la inceput.

Baza de date ce contine datele si informatiile cu caracter personal nu poate fi vanduta sau facuta publica de catre operatorul siteului. Ca utilizator al siteului, dumneavoastra sunteti in cunostinta de cauza si in totalitate de acord cu faptul ca materialele de tip grafic sau textele publicate sunt responsabilitatea autorului acestora. In cazul in care dumneavoastra furnizati societatii date cu caracter fals, incomplet sau neadecvat societatea nu poate fi trasa la raspundere in nici un fel pentru daunele cauzate de acestea. Dumneavoastra ca utilizator al siteului sunteti in totalitate de acord cu termenii si condiitiile enumerate mai sus.

4. Politica de confidentialitate a siteului cleanpoweruniversal.ro

Datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail pot fi utilizate de catre administratorul siteului doar in modurile si scopurile declarate si in conformitate cu prevederile Politicii de Confidentialitate. Informatiile de tip textual cum ar fi intrebarile si raspunsurile pe diferite forumuri de discutii sau bloguri intra in categoria materialelor de tip neconfidential, acestea vor fi tratate ca atare fara a fi sub legea proprietatii intelectuale.

5. Drepturile de autor in cazul siteului www.cleanpoweruniversal.ro

Textele publicate pe site, interfata grafica, imaginile, logoul firmei sunt proprietatea intelectuala a societatii Sc Mirela Sorinel SRL acestea fiind sub incidenta legilor actuale privind proprietatea intelectuala. Pentru a beneficia de acestea dumneavoastra ca utilizator sunteti de acord cu conditiile enumerate mai sus.

6. Garantii in cazul modificarii sau imbunatatirii continutului, a designului si a informatiilor gazduite pe site

Designul grafic, interfata, materialele postate pe site pot fi modificate, imbunatatite sau completate fara ca societatea a fi obligata sa emita o notificare in scris in acest sens.

7. Exonerarea raspunderii in cazul folosirii siteului

Utilizarea siteului si a serviciilor enumerate pe acesta se fac pe proprie raspundere. Adminstratorul siteului, directorul societatii sau angajatii acesteia nu pot fi trasi la raspundere in cazul eventualelor daune ce pot aparea in mod direct sau indirect. Totodata societatea noastra nu poate fi trasa la raspundere in cazul infectarii calculatorului cu programe de tip virus sau malware ce apar la descarcarea si utilizarea de materiale.

8. Limitari de responsabilitate in cazul accesarii linkurilor postate de terte firme

Materialele postate pe siteul cleanpoweruniversal.ro de terte societati sau persoane care contin materiale promotionale, logouri sau descrieri ale diferitelor servicii nu cad sub jurisdictia societatii noastre. Acestea sunt responsabilitatea celora care au postat informatiile pe site. Societatea noastra nu poate fi trasa la raspundere nici in cazul in care terte persoane sau societati posteaza informatii sau materiale false sau incomplete. Societatea Sc Mirela Sorinel SRL se dezice de orice responsabilitate in cazul daunelor directe sau indirecte cauzate de materialele postate pe site sau de incapacitatea de a accesa interfata acestuia. Daca dumneavoastra constatati ca materialele postate pe site incalca prevederile legii drepturilor de autor sau au un caracter necorespunzator va rugam semnalati acest lucru pe adresa de e-mail: office@cleanpoweruniversal.ro, sau in scris la adresa firmei.

Pentru copierea si utilizarea materialelor de tip text prin tiparire este nevoie de acordul scris al societatii.

9. Linkuri postate pe siteul cleanpoweruniversal.ro

In cazul in care linkurile postate de terte persoane sau societati pe suprafata siteului nu corespund prezentelor Conditii si termeni de utilizare sau se aplica una din conditiile de mai jos firma noastra nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma.

– daca linkurile incalca prevederile legilor de proprietate intelectuala,

– linkurile contin informatii false, incomplete sau contin informatii false,

– nu sunt conforme scopului declarat sau sunt utilizate in alte scopuri necorespunzatoare,

– linkuri cu caracter obscen, licentios sau calomnios.

10. Modificari privind Conditiile si termenii de utilizare

Sc Mirela Sorinel SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment sau de a imbunatati materialele sau interfata grafica a site-ului fara a fi nevoita sa emita o notificare scrisa. Toti utilizatorii site-ului se obliga sa respecte modificarile sau imbunatatirile aparute. Pentru aceasta este recomandata vizitarea periodica a Conditiilor si termenilor de utilizare.

11. Dispute ce pot aparea in cazul folosirii incorecte a site-ului sau a informatiilor postate

In cazul in care utilizatorii incearca sa patrunda in baza de date ce contine informatii cu caracter personal, a accesului neautorizat pe suprafata site-ului sau la materialele postate, tentativele de furt sau frauda se vor sesiza organelor abilitate pentru solutionarea conflictului. Aplanarea unui conflict intre societatea Sc Mirela Sorinel SRL si utilizator se incearca in prima faza pe cale amiabila. In caz ca nu se ajunge la un consens se va apela la o instanta judecatoreasca, respectand legislatia in vigoare din Romania.

12. Prezentele legi ce se aplica site-ului societatii Sc Mirela Sorinel SRL

Conditiile si termenii de utilizarea ai site-ului sunt in conformitate cu legile din Romania privind proprietatea intelectuala si accesul la informatii cu caracter confidential. In cazul conflictelor ce pot aparea intre societate si utilizatori instantele judecatoresti din Romania au exclusivitate.

Politica cookies

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigarii implica acceptul dumneavoastra.

Cookies sunt date pe care un site web le transfera pe hard-disk-ul unei persoane in scopul de a le stoca. Cookies sunt standard industrial si sunt folosite de cele mai multe site-uri, inclusiv www.cleanpoweruniversal.ro, usurand accesul permament al unui utilizator la un site. Aceasta tehnologie ne permite sa adaptam siteul la nevoile dvs. Daca nu doriti informatii colectate prin utilizarea de Cookies, exista in multe browsere un procedeu simplu care va permite sa respingeti sau sa acceptati caracteristicile/functiile Cookies. Dar va rugam sa retineti ca Cookies ar putea fi necesare pentru a va putea furniza anumite facilitati ale serviciilor noastre online.

Cookie-urile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si nici nu pot identifica personal utilizatorii de internet.

Exista doua categorii principale de cookie-uri: Cookie-uri de sesiune – acestea sunt stocate temporar în dosarul de cookie-uri al browserului web pana când utilizatorul paraseste siteul respectiv sau inchide fereastra browserului. Cookie-uri persistente – acestea sunt stocate in computer sau echipamentul folosit pe hard pentru o perioadă mai lunga si raman stocate inclusiv dupa parasirea siteului sau dupa inchiderea browserului web (iar în general depind de durata de viata prestabilita pentru cookie).

Cum sa evitati cookie-urile ? Puteti evita cookie-urile schimband setarile browser-ului dumneavoastra. De asemenea puteti sterge cookie-urile existente. Va rugam sa cititi in sectiunea “ajutor “ a browserului cum sa procedati. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum sa vedeti setarile acestora si modul de a le gestiona si a le sterge.

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de: -Cookie-uri de performanta a site-ului -Cookie-uri de analiza a vizitatorilor -Cookie-uri pentru geotargetting

Pentru cat timp sunt active cookie-urile noastre ? Cookie-urile noastre sunt instalate pentru o perioada cuprinsa intre 3 luni si 2 ani; binenteles ca pot fi eliminate mai devreme.